Två vinster mot Karlskoga!

Två vinster mot Karlskoga!

Stockholm tog helgen som gick emot Karlskoga för årets två första matcher mellan lagen.

Det dröjde tills den 17:e Juni innan Stockholm och Karlskoga ställdes mot varandra, denna gång på de två matcherna som spelas på Skarpnäck mellan lagen i år.

Den första matchen stod och vägde med ställningen 0-0 fram tills den 4:e inningen då båda lagen tog poäng. Karlskoga tog 3 poäng i toppen av inningen medan Stockholm svarade direkt med 5 i botten av inningen. Fler poäng än så tog inte Karlskoga i matchen medan Stockholm drygade ut sin inning i 6:e, 7:e och slutligen 8:e inningen och slutresultatet skrevs till 13-3 i Stockholms favör.

Den andra matchen bjöd på mer poäng, där Stockholm hade ledningen med 5-0 innan Karlskoga svarade med 4 poäng i toppen av den 4:e inningen. Stockholm svarade dock direkt med 5 poäng i botten och ställningen var då 10-4. Stockholm tappade aldrig ledningen och Karlskoga kom inte närmare än de varit i 4:e inningen med ställningen 5-4. Stockholm höll undan och drygade ut sin ledning matchen igenom och slutresultatet skrevs till 15-7.

Stockholm tog därmed två vinster mot Karlskoga första drabbningarna lagen mellan och har nu kommande helg ledigt då det är midsommar, men veckan efter den 1:a Juli så ställs Stockholm mot tabellettan och tillika regerande svenska mästarna, Rättvik för två matcher på Skarpnäck.